Дизайнерски проекти

Мека мебел

Изработваме всички видове мека мебел. Ние ще ви консултираме и ще ви предложим мебели с атрактивен дизайн, съвременни форми, които са удобни не само на визия.
Разполагаме с всички необходими машини и материали, за да изработим вашите мебели от „А“ до „Я“, но и за най – голяма прецизност влагаме много ръчен труд при обработка на детайлите. Мебелите могат да бъдат изработени в голямо разнообразие от цветове, размери, покрития, опции за сън, мекота, подвижност. И всичко това да бъде съобразено с пространството,  в което ще бъдат разположени. Целта ни е тази мебел да се превърне в част от интериора в дома ви и Вие да я обикнете, а не да стои като подарена или закупена от близкия магазин, пълен с китайски стоки.

Марио 81 ЕООД - Пловдив

Основната дейност на фирмата е производството и реставрацията на мека мебел. Чрез опита и профисионализма, които притежаваме, вследствие на дългогодишния ни опит, ние сме хората , които ще Ви помогнат да внесете комфорт, удобство, промяна във вашия дом, офис, заведение, а защо не и в личния Ви автомобил?
Приоритет в дейността ни е изработването на уникална и нестандартна мека мебел, съобразена с изискванията и желанията Ви. При нас може да видите цяла „вселена“ от модели, но и винаги да се пробвате като един дизайнер, който сам да даде светлина на визията на дома си.